Bestelling en Levering

Bestelling en Levering

Wat begon voor ons in het winnen van tijdbesparing is uitgegroeid tot een enorme liefde en passie voor schoonheidsproducten die gemakkelijk te gebruiken zijn voor in je dagelijkse routine.  Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen  op transport-, opslag-verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.  Doordat wij ons producten direct vanuit de leverancier versturen, hebben wij een gemiddelde levertijd tussen de 7 - 15 dagen.  

Altijd Gratis verzenden

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.  * Met uitzondering op gratis artikelen.  

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen.   Klik hier om je bestelling te volgen >>  

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan is de kans is heel groot dat je vraag al eerder gesteld is. Kijk daarom eerst even op de veel gestelde vragen pagina of jouw vraag  er tussen staat.